"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2011.09.01. - Savaria Kingston Town (6/1. rész)

 Ezzel a találó Ocho Macho (hallgassmeg) szám címmel tudnám jellemezni az elmúlt héten megrendezésre került Savaria fesztivált, Szombathelyen. A várakozásaimat is felülmúlta, pár szóban talán így tudnám összefoglalni: heringparti, sok kaja, rengeteg fajta pálinka, meggysör, ókori ruhás emberkék, felvonulás, örömésbódottá. Csakhogy, mivel miután hazaérve szembesültem a pontosan 1000 db fényképpel, amit készítettem, így csak párat tudnék megmutatni, és azt is hat részben, vagyis hat napra lebontva.

Első nap, vagyis csütörtökön amikor megérkeztünk, még jócskán pakolásztak az emberkék. Már akkor is sokan voltak, és már lehetett sejteni, hogy nem egy szekszárdi szüreti fesztivált kap az ember a pénzéért. Próbáltam a lényeget lekapni, remélem sikerült. Folytatás következik....




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése