"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2011.09.04. - Savaria Kingston Town (6/4. rész)

 Elérkezett a negyedik nap is. Erre a napra egy Savaria felvonulás, egy Eszterház-kastély, és egy Fertőszentmiklósi gyorsulási verseny volt betervezve. Az időjárás is kedves volt már hozzánk, csak sajnos nappal nem igazán mutatnak jól a fáklyák így ez elmaradt a délelőtt folyamán. A felvonulás konkrétan egy ismétlés volt az előző napokban látottakkal, szóval semmi újat nem tudnék mondani. Szuper volt.


Aztán jött az a drága jó úriemberek kastélya. Sajnos a millió renoválás és a fényképezési tilalom miatt, nem tudtam megörökíteni a lényeget. Csak annyit tudnék mondani, hogy aki szereti a pompát, vagy érdekli, hogy hogyan szórták a pénzt ősapáink, annak nagyon ajánlom. Ámuldozni fog a több mint 100 egyedi díszítésű szobán.

 A harmadik és egyben szerintem a nap fénypontja, a Fertőszentmiklóson megrendezett gyorsulási verseny. Eszméletlen jó volt...rengeteg lőerő, még kisebb kasztnik, rejtélyes fekete verdák, diesel háború, nitro befecskendezés, jó csajok, és még sok minden más. Sajnos az aksim is úgy gondolta, hogy jó-jó, de hülyegyerekfelkellettvolnatöltened….így hát sejtjük mi lett a vége. Na de azért a lényeget lekaptam, fogjuk rá. (Talán videókat is tudok oktojálni majd néktek.)Folytatás következik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése