"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2011.09.06. - Savaria Kingston Town (6/6. rész)

 És hát eljött a hatodik és egyben utolsó rész. Irány haza...vagyis irány lenne, de kicsit nehezen indultunk útnak. Kissé szomorkás is voltam, hogy nem sikerült mindent megnézni Szombathelyből, vagy esetleg Sopronból, de hát sebaj, majd legközelebb. 

 

Hazafele még beugrottunk egy-két helyre, úgy mint Devecsermellettimegnemmondommilyenkilátó, Herendi porcelán manufaktúra és Balatonfüred. Ezekről ismét nem tudnék sok mindent leírni, ezt látni kell. Nem szabad kihagyni, bár érdemes kényelmes cipőben, jó hozzáállással és nagy érdeklődéssel menni. Szóval beszéljenek helyettem a képek, az talán jobban érdekel titeket, mint az írásom... :) Összegezve azért, nem volt rossz. Ajánlani tudom, de ugye egyén függő a dolog, hogy ki, mit szeret valójában. Nekem bejött ez a fesztiválosdi, remélem még egyszer eljutok oda.

....Ennyi lett volna a képes beszámoló, most nem nyomom le a sablonos "remélemtetszett" szöveget, hisz úgy sem fogom megtudni, mit gondoltok. Mondjuk úgy, hogy a Nikon tesztelése kipipálva, most már jöhet a java... ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése