"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2012.04.05. - Vásári tuning helyett, végre minöség...avagy Carstyling 2012

Benzingőz, félmeztelen hölgyek, rengeteg watt, sziszegő turbók, hatalmas felnik, gumiégetés, tömegnyomor, parkolási nehézségek, és végre MINŐSÉGI tuning jellemezte az idei Carstyling Tuning Show-t. Kisebb ravaszságok, pár perces gyaloglás és a 3000 magyar kredites belépő után megérkezve, ismét nem tudtuk hova is nézzünk. Autóbuzik mekkája. Elképesztő mennyiségű szlovák és magyar tuning verda érkezett, és miként tudnám jellemezni őket, mint hogy elgurult a gyógyszerük. Konkrét példákat nem tudnék felhozni, ezt inkább a képek majd elmesélik, de még visszagondolva is, általában az első reakció a "WTF?!" és az "Anyháááád"volt. Hihetetlen mennyiségű pénz és kreativitás van a kocsikban, ezért nagy pacsi jár a tunereknek.
A másik érdekesség a gumiégetős-gymkhana-s műsor volt. Szimpla 2 óra állás az orkán erejű szélben és 10 fokban felejthetetlen élmény volt, már csak azért is, mert nem volt olyan perc amikor unatkozni lehetett volna. Leszámítva, hogy 30 percen belül, kívülről tudtuk a támogatók sorát (totalcar.hu, carstyling.hu, anyádnakmondodeltízszer.hu...). Minden összevetve ez egy kiváló szombati nap volt, és nagyon is megérte a 3000 Forintot, úgy hogy jövőre ugyanekkor, ugyanitt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése