"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2012.05.21. - Mr. McFly, akkor vissza a jövöbe!

Nem véletlen a cím, hiszen ez volt a témája eme nemes célú bringatúrának ("Vissza a jövőbe, bringatúra"), amit talán úgy lehet jellemezni, hogy kimozdítsa az emberkéket a négy fal közül. Enyhén közhelyes, de legalább jótékony, és ami fő, hogy elég sokan kaptak a lehetőségen. Szóval volt értelme. A pár száz forintos nevezési díj elég komoly távokat rejtett, illetve egy bónusz demonstrációt az elején. De ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük az elején: Nem rég kaptam egy felkérést Györgyitől, vagyis az Ifjúsági Uniótól, hogy nem-e kattintanék pár képet ezen a jeles napon. Amint látjátok, elfogadtam a meghívást. Egész jó érzés volt, hogy végre úgy mond "hivatalos" fotósként jelenhettem meg. Sok előnye van, meg kell hagyni, és itt nem csak az ingyen csoki-kitűzők kombóra gondolok, hanem inkább arra, hogy bárhova mehet az ember, illetve szállítják... Itt kell megjegyeznem, hogy a demonstráció idejére majdnem sikerült leszervezni, hogy rendőr motorról fotózzak hátrafelé, de igazából elvetettük az ötletet, rendőr kollégák arcán lévő mosoly miatt. Így maradt Patrik 900 cm3-es Fiat Seicento-ja (megjegyzés: a rendőr motor is ekkora motorral rendelkezik...), ami kimondottan és meglepően jó szolgálatot tett. Ezúton is köszönöm neki, ha olvassa. Felejthetetlen élmény lesz, mikor rendőr motort követve, 70-80-as tempóban, városban, autókat és biciklis tömeget kerülgetve, rongyolunk át, ezzel a kis lélekvesztővel. Respect Fiat!
Nos nem is húznám tovább az idegeket, és az időt. A túráról sajnos nem tudok nyilatkozni, arról a képeken szereplő személyeket kellene kérdezni, de ahogy a visszatérő emberek fáradt de mégis mosolygós arcát néztem, biztos nem lehetett olyan rossz. Szóval itt vannak a képek, köszi IFU, köszi emberek, köszi Nikon, köszi mindenkinek, de tényleg...
 

Ezen a linken letölthető az összes kép:
http://www64.zippyshare.com/v/91005606/file.htmlNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése