"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2012.05.15. - Ne Légy Birka!

És ez nem csak utasítás, hanem a klub és a rendezvény jelszava is. Aki esetleg nem értené, annak röviden annyit, hogy világunkban sokszor csak befekszünk a hülyeségeknek, amiket a reklámokban látunk, és nem gondolkodunk, hagyjuk magunkat palira venni. Így rengeteg olyan felesleges dolgot termelünk, amikre abszolúte nincs szükségünk, ezzel is rongálva az otthont adó Földünket. Szóval ennek ad hangot a Ne Légy Birka klub, és annak tagjai.
A minap lett megrendezve egy több fordulós vetélkedő záró része, amire 6 általános iskola jutott be. A versenyre mint olyanra nem térnék ki, inkább csak a hangulatra: ahhoz képest, hogy szinte költség nélkül lett ez az egész megvalósítva, az emberek teljesen jól érezték magukat, amikről majd a képek is mesélnek. Ennek a fő oka az volt, hogy mindenki besegített valamiben, és közösen hozták össze ezt az egészet. Ez így elég közhelyes és link duma, de lássuk be, nem olyan nehéz az embernek tenni valamit, ha képes felemelni a seggét a TV elől.
Úgy, hogy tessék kimozdulni, közösségben élni, és tenni azért, hogy Ne légy BIRKA!

A képeket egyben is letudod tölteni, innen: http://www57.zippyshare.com/v/13873892/file.htmlNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése