"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2012.06.10. - Berozsdáltunk gyerekek

A cím humor-nem humor, édes mindegy, ugyanis tegnap a Rusty Tunes játszott, Tom White-ékkal és valami megnemmondommilyen olasz bandával. Sajnos Tom White, és olaszbarátaink koncertre már nem tudtam maradni, így csak a Rozsdás Dallamok előadásról nyilatkozom. Zárójelben annyit, hogy az olasz kolegák min. 2 órát hangoltak, bár már akkor lehetett sejteni, hogy nem volt egy nyerő ötlet ez a zenekar, bár kitudja...ízlések és pofonok.
Szóval a Rusty koncert egész jóra sikeredett, leszámítva a technikai nehézségeket, amik Balázs gitárja körül léptek fel. Itt el kell mondjam, hogy a közönség és Bálinték baromi jól oldották meg a problémát, és nem szakadt meg a koncert. Csíptem az egyszerű dalt! ;) Szóval a dalok, a hangulat szuper volt, nem voltak túl sokan sem, pont ellehetett férni, ami egy koncertnél szerintem előny. Így azt mondom, hogy aki nem volt jelen, de visszajelölt a fészbuk nevű csodaszeren, kár volt kihagynia. Természetesen itt is akadt egy-két "józan" állapotú ember, akik még a hallelujah-ra is képesek voltak pogózni... :)
Összegezve, f*sz* volt, jó volt, hangulatos a hely is, az emberek nagy része kulturált, úgy hogy legközelebb tessék még többen menni Rusty Tunes koncertre. Befejeztem, íme a képek...
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése