"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2012.08.27. - Balatoni last minute

A történet nem nyúlik túl hosszúra, haverokkal eldöntöttük, hogy péntekszombatvasárnap, még a nyár utolsó hétvégéjén kieresztjük a gőzt, amolyan last minute. Ez így is történt, csak közben rájuk erőszakoltam eme szörnyűséges hobbimat, így kénytelenek voltak rám várni, nem egyszer. Türelmüket ezúton is köszönöm!
Szóval leszambáztunk Siófokra, ahol a jó fürdésen és baromi melegen kívül, még Tihanyba, és Balatonfüredre is eljutottunk. Túl sok képet sajnos nem tudtam készíteni, mivel a komp az megy, és ahogy a vonat nem vár, a komp sem. Ettől függetlenül mindkettő hozta a szintet. Tihany, olyan Tihanyos, Füred pedig olyan Füredes. Igazából éjszaka még egyiket sem láttam, de ajánlom minden kedves érdeklődőnek.
A képek kicsit káoszosak, már elrendezés és idő ügyileg, de ezt most nézzétek el nekem. Még sem a kattintgatás volt a cél. :)

Jajj, majd elfelejtettem...Többen érdeklődtetek már felőlem, hogy mikénthogyanmiért tanultam fotózni, és stb. Hát Csilla alaposan kikérdezett, szóval itt a válaszom nektek. Olvassátok bátran, és kedveljétek Csilla Facebook oldalát is, a Bottle Of Legacy-t!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése