"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2012.09.09. - Estike-tike, Estike

No nem véletlenül kapott ilyen irdatlanul (rossz) poénos címet eme bejegyzés, ugyanis tényleg az EstCafe Szekszárdi, úgymond bulihelyén került megrendezésre az ELSŐ és hamisítatlan Moshfest. Hogy miért így hívják, jó kérdés, erre azóta sem jöttem rá, de majd az okosok és hozzáértők megmondják.
No, de lényeg a lényeg, hogy egy elég érdekes és stílus gazdag este volt ez, érdekesebbnél érdekesebb emberekkel. Ez persze nem feltétlen jelent rosszat, sőt, szerintem elég pozitív közönség volt. Első fellépő a Paks városában már hírhedt Rusty Tunes volt, amolyan rákkenról és társai muzsikával. Elvétve hallhattunk más érdekességeket is, úgy mint a Jóbarátok főcímzenéje. Összevetve, a szokásos technikai malőröktől eltekintve egy elég patent koncert volt, köszi srácok!
Viszont egy olyan rossz hírem van, hogy fényképezőm drágaságos akkumulátora cserben hagyott, így további fellépők képeivel nem tudok szolgálni.
Nem húzom halasztom, jó hely ez az EstCafe, menjetek minél többen, mulassatok jókat, éljen a világbéke...KÉPEK!

(ui.: bocs azoktól, akiknek kivillantottam a szemét. ez egy közel 30 éves vaku, nem tehet róla. )Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése