"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2012.09.30. - Szekszárdi mulatós! Hejj...

A helyszín ismét Szekszárd, és annak belváros része. Idén is megrendezésre került a Szekszárdi Szüreti Napok, amolyan négy nap mulatság, amit úgy egész évre be is oszthatunk. Nos, egy dolgot el kell áruljak...a héten egy megfázásnak nevezett, elég undorító és csúnya betegség kerített hatalmába, így az eltervezett napi több órás fotózás leredukálódott szombat-vasárnap estére, és a felvonulásra. Nézzétek el nekem, emberből vagyok, mégiscsak.
Ettől függetlenül amin részt vettem, arról tudok mesélni... Akik voltak már a szüretin', azok tudják, hogy nem kell túl sok újdonságra számítani. Tömeg, hosszas felvonulás, kevés vidám arc, enyhén/túl ittas emberkék, bor mindenütt, zene, mulatság, és a többi, és a többi. Sajnos én sem tudok semmi újat felmutatni, pedig kerestem...tényleg! Nem szeretnék kitérni az árukra, és a borokra, ugyanis se nem vásárlós, se nem boros nem vagyok. Volt itt 150-ér és volt 1000 Ft felett is decije', a portékák pedig helyi termelőktől való, szintén minőség...leszámítva egy két puruttya árust.
Összegezve, nem kaptunk semmi extrát, eltelt, jó volt, szép volt, számomra felejthető, köszönjük...ennyi. KÉPEK!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése