"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2012.10.01. - Motorotty nyíltnap

Kb. egy hete kaptam az Arckönyv (értetleneknek Facebook!) meghívót, miszerint végre megrendezésre kerül az ESZI gokart szakkörének nyílt napja. No, itt nem állt meg a dolog, ugyanis emellett motocross edzés, vagy verseny, vagy minek is nevezzem...talán bemutató, zajlott. No, nem a gokartos volt a fő esemény, ezt azért szögezzük le.
Katonai idő szerint 1100-kor volt a hivatalos kezdés, egyenlőre viszont csak 'esziseket' lehetett látni, illetve egy-két motoros állatot. Azért is hívom motoros állatoknak, mert minden szívfájdalom és felelősség érzet nélkül ugrándoztak ott, mit sem törődve a tűző nappal, és a temérdek mennyiségű porral. Nekik ez lehet a paradicsom, vagy valami ilyesmi. Tehát az 'állat' jelző itt pozitívum... No, de gokart! Az ESZI gokartjai rendkívül érdekesek, ugyanis diákok buherálják, és rakosgatják össze. Ettől függetlenül nem kell elrettenni, egész patent kis gépek. Különlegességképben megemlíteném a Bioetanollal (magyarán: étolajjal) működő gokartot, ami rendkívül jó sült krumpli szagot képes árasztani, ellenben nem megy...mármint sebességgel. Döcögni viszont nagyon jó, nagymamáknak ajánlom! Vasárnap délutáni kiruccanás a rántott hús étolajából, teljesen jó kombináció...
Nos, azt hiszem összegezve jó kis nap volt, színt is szereztünk, port is nyeltünk, benzint is égettünk, gumit is koptattunk...mi kell még? Kár volt kihagyni mi? Ingyen gokart, cöhh...így jártatok. KÉPEK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése