"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2012.10.23. - Szekszárdi Rush Hour (vol_ 1)

Úgy gondoltam várok vele a jövő hétig, illetve amíg lesz még több képem, de hát minek is várni...közeleg a világ vége is. Nos az itt található képek többsége Szekszárdon, és/vagy környékén készültek. A terveim szerint ez egy hosszabb sorozat lenne, meglátjuk mennyire tetszik nektek...nekem.
Első körben úgy álánáture a várost próbáltam valamilyen szinten, kicsit 'feltúrbózni'. Ez alatt azt értem, hogy többnyire az emberek nem úgy tekintenek eme városra, mint mondjuk egy Bécsre, vagy akár Budapestre. Szimplán élnek benne, a szürke hétköznapokban, és nem veszik észre a körülöttük sürgő-forgó világot és annak részleteit. Tudom, elcsépelt, de igazából annyira mégsem, hisz ezt csak azok mondják, akik le se szarják, hogy tényleg mi is zajlik a világban. Tehát valami olyasmi lenne a célom, hogy bebizonyítsam, hogy igenis van élet ebben a kis vidéki városkában, és igen tud szép is lenni... egyelőre még csak képeken. No, de majd a mi Viktorunk...
Az elkövetkezendő képek helyszíneit talán felismeritek, és talán így még nem is láttátok. Garay tér, Liszt Ferenc tér, 160 lakásos, Az épülő Színház, McDonald's, és belváros pár része, plusz Sötét-völgyi halas-tó. Ahhoz fűződik egy kis élményem is, de nem húznám hosszúra, így inkább lessétek a képeket...Hamarosan érkezik a többi is!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése