"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2013.01.21. - MitiszóVATO?!

Huhh, hát már nem is tudom mióta nem írtam ide. Természetesen csinálok képeket, csak épp a 90%-a nem kerül publikálásra, többnyire két okból: 1. Elég sok időt és energiát eldolgozok. 2. Csipkebokorvessző.
Most, hogy ezt tisztáztuk, megtöröm a némaságot, és kapásból egy elég ütős koncerttel lepem meg a nagyérdeműt. Ezen esemény a Tetoválók Éjszakája néven futott, aminek már a nevéből is lehet következtetni, hogy nem egy csipkevarró expó.
Na, most az első benyomás megvolt..."Hova a tökbe kerültünk mi?" A 14 éves csajoktól a 30-40 éves kemény fazonokig mindenki kivarrva, átlyukasztva, lefestve, átfestve, sminkelve, borotválva, plasztikázva...szóval minden, amit az emberiség maga ellen eltud követni. Kicsit kilógtunk a sorból, bár Márkó barátom gyorsan kompenzálta a hiányt egy Ganxsta kendővel...jó, ez nem feltétlen jött be, de mindegy.
Nos, első fellépők fogalmam sincs, hogy kik voltak, viszont a hörgés fszán ment nekik...de csak az. Ezután a Blind Myself, The Grenma, majd egy ritkarossz Hooligans (itt jegyezném meg, hogy Csipa kezd hajazni a Kozsóra...de tényleg!) és végül az este fináléja, avagy a NAGY BUMM!, a Ganxsta Zolee és a Kartel lemezbemutató koncert...
Mintha az egész koncertezés erre épült volna, vagy nem is tudom...valahogy nagyon klappolt minden. A fények, a hangzás, az energia, a fellépők, hangulat...minden. 10/10! A meghívott vendégek (SiskaFinuccsi, Funktasztikus, Bochkor Gábor, Plazma(?!) ) pluszban dobtak még rá egy pontot, így végeredményben a koncert egy erős 11+
Egyetlen hátrányként tudom felróni, az italárakat. Ugyanis a 450-es vizezett 0,5-ös Borsodi, és a 520-as Nestea enyhén szólva is merész, de ettől függetlenül rosszabbra számítottunk. Úgy hogy Pest igen is kulturált szórakozásra alkalmas hely, tessék menni ha lehet, igyatok sokat, de mértékkel....és íme a KÉPEK!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése