"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2013.03.23. - Dalma vs. VW Golf IV.


Mi sülhet ki, egy VW Golf, egy 10 kilós lánc és egy csinos hölgy triójából?... Hát jobb esetben egy fotózás, ahogy ez esetben is. Dalma keresett meg azzal kérdéssel/kéréssel, hogy lenne egy pályázat, amire kizárólag egy Volkswagen társaságában szeretne "pózolni". Azt mindenképp tudni kell, hogy bár a képeken nem látszik, kemény 1 °C volt! Szóval Dalma igen elhatározott és kemény volt a cél érdekében, hiába szerettem volna áttenni a fényképezést. Mindenesetre volt egy segítőm is, Evelin személyében, aki a sminket készítette, illetve tapasztalata révén teljesen profin állította be a hölgyet.
A fotózás lezajlott, Szekszárd férfi társasága is jól fogatta a hölgy ritkított ruházatát, bár örülök, hogy őrzővédőink nem jártak a Csörge-Tó fele... 2 lány, 4 férfi, 2 autó és egy laza 10 kilós lánc. Hát, nem biztos, hogy őszinte lett volna a mosolyuk.
No, de összegezve Dalma hihetetlen elhatározott volt, mi sz@rrá fagytunk, jót mulattunk és végül az idő is kicsit jobbra fordult.

Hölgyek, ha van kedvetek egy ilyesfajta fotózáshoz, nyugodtan keressetek engem, vagy Evelint, most már azért melegebb idő van... :)
 
Smink: Evelin Sági (katt_ www.avianarahl.com)
Modell: Benke DalmaNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése