"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2013.04.16. - KTM burnout


Balázs Úr, az egyik fotós kollega, hívott fel egyik délelőtt, hogy lenne egy kis fotózás Pakson, egy srác szeretné elfüstöltetni a KTM gumijait. Először nem igazán értettem a dolgot, nem hinném, hogy az ember ilyen telefonra számít 10 óra környékén. Aztán szépen sorjában összeállt a kép. Természetesen igent mondtam, így rögtön munka után belecsaptunk a lecsóba.
Pár képet készítettünk még azért az "esemény" előtt, hogy ne legyen túl egyhangú a téma. Bence közölte, hogy annyira nem akar trükközni, mert a motoron lévő gumi már az utolsókat rugta, de hát én ezt nem nagyon nevezném "Nem trükközésnek"...
Minden esetre én örültem neki, és kattintgattam is rendesen. Hál'istennek éber őreink sem jártak arra, így zavartalanul tovább álltunk, és mindenki folytatta életét.
A gumiégetésre a Paksi Képtár melletti parkoló adott helyet, így növelve az esemény jellegét. Egy szó mint száz, a gumi el lett füstölve, a képeket elkészítettük, mindenki elégedett volt, és jöttünk is haza. Valami ilyesmi lenne nálam a spontán fotózás... 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése