"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2013.04.20. - Ibi és Zoli nagy napja

Életemben nem fotóztam még esküvőn, de hát ennek is eljött az ideje. Zoltán munka társam, és a párjával, Ibolyával, voltak olyan merészek, hogy rám bízzák a fotózást ezen a jeles napon. Enyhén szólva is kételkedtem magamban, hogy mind technikailag, mind tapasztalatilag megállom a helyem. Magyarán fstam, mint a vadlibák. De végül nem lett olyan rossz, bár van mint fejlődnöm. Ami nagyon húzós az egészben, hogy hiába beszéled meg a dolgokat, valahogy mégsem úgy alakulnak az események (a gép nem úgy működik, az érzelmek eluralkodnak, stb.), és így pörgés-pörgés, de mégis készíts jó képeket. Egyrészt kihívás, és márpedig állok elébe, másrészt szívás is néha. Ez egy külön szakma, nem könnyű, szóval senki ne nézze le az esküvő fotósokat, amiért annyit kérnek érte, amennyit.
Szóval Zoli is Ibi megbízott bennem, és elmondásuk szerint nem csalódtak. Vidám hangulatú volt a fotózás, gyönyörű napos időnk volt, és a vendéglátás is kíváló volt.
Zoli elmondása szerint örült, hogy végre túl lehet rajta, és egyfajta megnyugvás töltötte el, hogy összejött úgymond az élet... Gyönyörű egészséges gyerekek, méggyönyörűbb feleség, lakás, autó, és No Hitel. Szerintem manapság ez jelenti a boldogság triumvirátusát szerény kis országunkban... kinek kellene több?
 
1 megjegyzés: