"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2013.04.27. - GoPro és a Helló, Gumifal!

 
Idén első alkalommal került megrendezésre az ESZI Gokart szakköre jóvoltából (mily' meglepő?) az I. Gokart Nyílt nap 2013. Gábor barátommal határoztuk el, hogy mi is bevesszük az aznapi kínálatot, természetesen a gokartok terén. Sajnos ez az élmény nem volt olyan meggyőző, mint anno, amikor még a bólyák körül, szimpla padlógázzal pörögtünk. A "szerelők" elmondása szerint szépszóval is szarrá voltak hajtva, kuplung oda, fék oda, kerék összetartás a fellegekben. Nos, ezeknek és bepörgött állapotomnak, hogy 'mármosténlevezetemafeszkót', sikerült többször köszönnöm a gumifalnak. Gábor barátom is szintén hasonló cipőben járt, egyszer csak a fékhelyet a beesett pedál fogatta... Szóval összegezve, a gokartok állapota nem volt túl "kielégítő", de erről nem feltétlen az ESZI szerelő csapata tehet, inkább rónám fel azoknak, kik még mindig nem értik meg, hogy NEM PIHENTETJÜK A LÁBUNKAT A FÉKPEDÁLON! Alapszabály, amit 3-szor is elmondanak mielött elindul az illető, aztán mégis jócskán akadnak leégett kuplungok, és szarrá kopott fékek...
Na de, hogy ne csak a rossz oldalát lássuk, láthattunk mi igazi, hamisítatlan Rotax motoros verseny gokartot is, ami nem kicsit keltette fel a fantáziánkat, de sajnos menet közbeni bemutatóra akkor nem került sor. Helyette a jóöreg 125cm3-es MZ blokkos fenevadat láthattuk, amint Jánosunk padlógázzal, és nem kímélve pörgeti. Egy élmény volt bent állni a kör közepében, és a körülöttem pörgő Gokartot fotózni... csak az ebédem kezdett kificánkolni néha. Ettől eltekintve teljesen megérte.
Mindent összevetve, nem volt ez olyan rossz, bár volt már jobb Gokartos rendezvénye az Eszinek, természetesen ez betudható a nyílt futamnak is... de azért, Hajrá ESZI!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése