"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2013.04.13. - TMF

Most élmény beszámoló helyett szeretném tisztába tenni a dolgokat. A cím nem a véletlen billentyű ütögetéseim sora, el is magyarázom miért... Tolna Megyei Fotósok társulata. Nos, ezek lennénk mi! Ez nem egy anonim alkoholista gyülekezet, hogy miként szokjunk le/rá arra a bizonyosra. Itt mi kőkeményen fotózunk, akármit-akárhol bármi áron, feltéve ha abból jó kép fog kisülni. Volt itt már autópályán 110-nél fotózás, mint ahogy 4°C-ban kabrióból kikönyökölős. Egyszóval minden, amit eltudsz képzelni, nagyjából csak szerény városunk szab határt a képzelő erőnknek.
No, de hogy ne essék félreértés, mi nem az az öngyilkos jelölt srácok vagyunk, mint az a orosz muksó, aki fejjel lefelé lóg egy 115154 emeletes épületről, ahogy nem is azok vagyunk kik felmegyünk egy ház tetejére, és az ott található antennákat fogpiszkálónak használjuk.
Szeretünk fotózni, nem vagyunk hivatásosak, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy megmutassuk, hogy ebben a kicsiny városban - amit Szekszárdnak hívnak - lehet olyat alkotni, mint akár egy Budapesten.
Nem drogozunk, nem iszunk (eleget), nem verjük halomra az öreg néniket a kis nyugdíjukért, nem rongáljuk a várost... szóval tessék az előítéleteket megtartani magukban, és ha szépen kérjük, hogy akár egy panel tetejére felmászhassunk, akkor ne a kedves anyukánkat szidják, miközben a rend őreit hívogatják, evvel is foglalva mások elől a vonalat. A felelősséget mi vállaljuk, a rendet pedig megőrízzük. A Megértésüket köszönjük!

Most pedig, beszéljenek helyettem a képek, hogy miként ütjük el az időt ...


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése