"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2013.04.16. - PlayGround

Sosem próbáltam még a gyermek fotózást, főleg a technikai háttér hiányában. Most, hogy nemrég az kis összekuporgatott pénzemből vettem egy Nikkor 50mm F1.8-at, kicsit máshogy állok a dolgokhoz. Hihetetlenül szép rajzolata van, és élmény vele fotózni.
A képek története annyi, hogy az előbbi posztban található KTM gumifüstöltetés után, épp battyogtam haza, amikor találkoztam egy munkatársammal és családjával. Felajánlottam nekik, hogy csinálok pár képet a gyerekekről, hisz szép idő volt, ráértünk és valahogy adta magát a dolog. Nem lőttem túl sok képet, nem akartam feltartani őket, így hát csak ennyi az annyi.

Viszont szívesen vállalok ilyesmit, szóval Anyukák és Apukák, szülinapi ajándéknak, vagy csak úgy a falra, ha kell pár kép a gyerkőcről, nyugodtan keressetek meg, készséggel állok rendelkezésre. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése