"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2013.04.30. - Lepjük meg Anyát, egy óriásplakáttal!


Egy munkatársam, Peca keresett meg azzal, hogy párjának szeretne születésnapjára egy családi fotósorozatot, illetve az egyik fotóból pósztert is készíttetne, amivel maradandó emléket ajándékozna neki. Első alkalomra sajnos nem jött össze a dolog, a pici Zoé sajnos lebetegedett így sem az én (kevésbé?!) vicces ábrázatom, sem pedig bármi egyéb nem segített. Másodjára viszont helyszínválasztás, illetve az időpontban is változtattunk, ami egy tökéletes naplementével egybekötött családi sétálgatás lett végül, 'szerény' társaságommal. Itt hadd jegyezzem meg, hogy csöppségeket fotózni nem oly' egyszerű mint azt bárki gondolná, ugyanis mindegyik egy egyéniség, mindegyik máshogy áll az idegenekhez. Zoé figyelmét például kizárólag a fényképezőgépemben rejtőző pocokkal lehetett felkelteni, amit bizony hosszas érdeklődéssel keresgélt, amint az az oldalsó képen is látszik...
A fotózások helyszínéül a szekszárdi Prométheusz-park, a Liszt Ferenc tér, és a Garay tér szolgált, ami meglepő módon ilyen fényviszonyok, és a kivételesen normális városlakók mellett még egész tűrhető, és jó háttér volt.
Utólag visszagondolva, kellemes csalódás volt az első próbálkozások után, ugyanis kicsit félve mentem, de nagyon jó sült ki a végére... és még pár kilót le is dobtam, a nagy szaladgálásban, amit a galambok miatt csapott a kishölgy. Tehát összegezve: jó hangulat, jó idő, jó helyszín, és az elmondások szerint jó képek is. DE persze, erről a Tovább gombra kattintva győződhettek meg Ti is!

Ui.: Az ajándék sikerült, és elmondása szerint irtózatosan tetszett neki. :) Úgyhogy ajánlom mindenkinek, legyen kreatív, és ne csak T*sco Value Bombont ajándékozzon szülinapra.... ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése