"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2013.05.19-20. - VillámPünkösd

  Kezdjük ott, hogy a két napos Pünkösdölésből nagyjából alig lett fél. Az első napot egy olyan gyors és intenzív vihar (áliás: szupercella) törte meg, hogy szabályosan futni kellett az életünkért. Nem vicc, egyik pillanatban békésen fotózgatsz, majd fordulsz kettőt és mögötted egy több száz méter magas felhő, ami feketébb mint Louise Armstrong. Sajnos itt meg kell említenem egy elég rossz, de mondhatnám úgy is, hogy sz@r szervezést, miszerint már esett az eső, lámpák sehol, a bringások nyomatják a versenyt, mi pedig nem mehetünk sehova mert a rend éber őrei bírságokkal fenyegetőzve tartanak mindenkit vissza. Már a bringások kiabálták ezeknek a díszes személyeknek, hogy jó lenne lefújni mert nincs pálya, és életveszélyes ekkora tempóval így közlekedni. Miután elhangzott a rádión az "5-ös jelentkezz, a versenyt lefújták, mehetnek az emberek" mondat, mindenki fejvesztve futott a már már jégesőre hajazó vihar elől. Szóval ezt muszáj volt megemlítenem, nem nagyon örültem, hogy a x ezres felszerelésemmel futok az esőben...
  No téma lezárva, másnap viszont olyan gyönyörű időt kaptunk, hogy csak lestünk. Mindenki boldog, előző napnak nyoma sincs, megy a banzáj. Szekszárdi módra vurstli, hely borászok, sörsátor, műElvis és mulatós zene fogadta a kedves arra látogatót. Magára a rendezvényre nem térek ki, elég megszokott volt, aki viszont még nem járt Szekszárdon, vagy annak rendezésében efféle eseményen, nyugodtan jöjjön el, csalódni nem fog, de "húdezsírvolt" sem fog elhangozni a szájából. Az Ocho Macho zenekar meghívása viszont minimum 2+ pontot jelent a szervezők felé, nagyon jól "nyomták" a srácok, a közönséget pedig a kezdeti "kikezek, és mitakarnak?" állapotból nagyon jól sikerült felrázni. Respect!
  Szóval ahogy szoktam mondani, összegezve nem volt ez rossz, nem is volt hűdejó, de azért jár a pacsi a szervezőknek. Szüretit viszont mindenkinek ajánlom, abban eddig csak ritkán csalódtam!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése