"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2013.09.05. - Mecseknádasd Rulz

  Ahogy már ígértem, sokszor fogunk csillagászkodni, a felállás hasonló mint az előző bejegyzésben leírtakkal (katt ide!), csak most ketten indultunk neki a nagyvilágnak. Kornéllal össze beszélve Szálka, majd Mecseknádasdot tűztük ki úti célul. Szálkán még minden rendben volt, azonban Mecseknádasdon a várromnál már nem volt ennyire rózsás a helyzet. Félreértés ne essék, gyönyörű a kilátás, és a csillagos égbolt... csak épp elfelejtettük számításba venni a bagzó szarvascsordákat. Ugyanis telibe trafáltuk a szarvasbőgés időszakát. Enyhén szólva is félelmetes volt, ahogy egy lepusztult várromnál, két ürge zseblámpákkal és állvánnyal verekedi át magát, majd sűrű hátratekintgetésekkel sasol, hogy "ez a bőgés már nagyon közel volt". Nem vagyok sem hős, sem félős gyerek, de ez még nekünk is kicsit filmbe illő volt, és nem vígjátékra gondolok...
  Mindenesetre képeket készítettünk, bár hatszor megnéztük, hogy merre megyünk. Kornéltól kölcsön kaptam a Nikon D300S csodagépét, amíg Ő egy D7000-et tesztelt. Azt kell hogy mondjam, fájó szívvel adtam vissza a gépet, eszméletlen jó képeket csinál. Az én D3100-amhoz képest ég és föld. Hamarosan el kell gondolkodnom egy új gép vásárlásán... spórolás indul!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése