"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2013.11.20. - BUDAPEST BY NIGHT

 

Fotózás ügyben ritkán utazom Pestre...magyarán soha. Ezért minden adandó alkalmat meg kell ragadnom, hogy képet tudjak alkotni a hőn szeretett fővárosunkról. Így történt ez tegnap is, egy röpke óra erejéig.


Imádom, ahogy éjnek évadján is nyüzsög a város, teli van emberekkel, és olyan helyekkel, ahova bármikor beülhetsz, és ha megunod, mész két lépést, majd behuppansz egy másikba. Hogy őszinte legyek nem biztos, hogy tudnék ebben élni, de azt merem állítani, hogy egy hétig-hónapig kipróbálnám, szívesen. Már ha csak fotós szemmel nézem, temérdek mennyiségű lehetőség-téma adódik, minden sarkon, fordulóban. Ha egyszer lesz némi felesleges költőpénzem (Najja', ezt én sem gondoltam komolyan...), biztos kerítek neki egy kis időszakot, amikor is csak a fővárosunk életét fogom fotózni, éjjel-nappal. Pár képet már most tudok mutatni, illetve már a múltkorjában is alkottam egyet (Kattints ide!), de ha minden jól megy, a közeljövőben még lesz ilyesmire lehetőségem... addig is, íme...