"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2013.12.13. - NIGHT'Sss'HIT

 

Rég volt már, mikor írtam a képek mellé szöveget is. Mostanság észrevehettétek, hogy csak egy-egy képet publikálok, ez lehet egyeseknek nem feltétlen tetszik, másoknak annál inkább. Viszont én élvezem a legjobban, mert így egy képre több időm jut, sokkal nyugodtabban 'dolgozom', nincs hajtás, végre élvezem a dolgot, később le is írom miért. Itt kell megemlítenem az örömhírt, hogy már a piciny D3100-as Nikon-om helyett, egy D7000-et újítottam be, hosszú-hosszú spórolás és keresgélés után. Ég és föld a különbség, így egyelőre ennyi,  nyugdíjaztam a régebbi masinát.
No de hol is tartottam...


szóval igen, manapság egy-egy képet publikálok. Magyarázatul szolgáljon, hogy ez hogy is megy... ha van egy kis időm, bezuttyanok a Susanne nevű négykerekű igás lovamba, és járom a várost, éjszaka-este, téma után keresgélve. Azt még hozzátenném, hogy baromira élvezem az érzést is... ahogy gyökketőbe' végigautózom a szunnyadó városon, nézem az emberek monotonitását, hogy olykor rohannak, olykor békésen vagy ittasan járják a várost, tesznek vesznek. Külső szemlélő leszek, aki mintha ott sem lenne, csak csorog a városon, szól a zene, duruzsol a motor, nem zavar senki, békés minden. Így telnek ezek az esték, ehhez már csak hozzájön, hogy néha kiszállok a buborékomból, és csinálok pár fotót. Ebből csináltam egy kollekciót, melyet most ömlesztve tárom elétek. Hangulat képek következnek...