"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2014.02.16. - IRÁNY, KI!


Történt egyszer, hogy is ne történt volna, hogy táppénzre kényszerültem, valami irdatlan buta betegség miatt, melynek fő hátránya, hogy köhög az ember mint a vadászkutya. No nem is ez a lényeg hanem az, hogy nem tudtam kimozdulni 1 teljes álló hétig. És ez pont egy olyan időszakban történt, ahol a nap süt, kint 15 fok van, a lánykák-fiúkák szaladgálnak, a mamókák levetik a téli sálat, és sötöbö... 
Tehát levonom a konklúziót, nagyon hiányzott már a természet, a fotózás, a séták, minden, így vasárnap délután katonai idő szerint délután 300-kor gondoltam egy nagyot, és kiléptem a betonfalak közül a szabadba...


Ezt a lépésemet később bántam meg, mikor hazaértem de erről majd-majd. Kaptam köccsönbe' egy szépségesen szuper objektívet Bazsitól a hétvége erejéig, egy Tamron 10-24 nagylátót, melynek trükkje, hogy nincs trükkje. Egyszerűen nagyszerű, bár akadnak dolgok melyekre vannak jobb alternatívák is (Tokina 11-16). No de maradjunk a tényeknél. Eredetileg a főiskolán lezajlott diplomaosztóra kaptam kölcsön de úgy éreztem, hogy vétek lenne kihagyni egy-két kép erejéig a tesztelést, hisz visszaszolgáltatásig még van időm.
Mondanom sem kell, hogy hol sikerült tesztelnem... igen, a Szálkai-tónál. Jó, tudom, unalmas már, de igazából annyira kimerítetlen téma még mindig, hogy nem is találhatnék rá jobb helyet. Gyönyörű naplemente kombóval verhetetlen párost alkotott a D7000 és a Tamron. Hál'istennek minden klappolt, nem történt atrocitás, nem volt hirtelen változó időjárás, semmi. Nyugis, békés fotózás, ahogy kell.
Nem csűröm tovább a szavakat, hogy egy jó nagy sablon szöveggel éljek:
Beszéljenek helyettem a képek!