"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2014.03.01. - GERILLASLAMAz a baj a mai társadalommal, főképp a fiatalsággal, hogy nem tudja értékelni amije van, ami adódott, amit kapott. Helyette az kell, ami nincs, amiért nem tesz, de siránkozik érte... alapvető emberi hiba. Persze ez fellengzős duma, mit tudok én az életről, DE!
Túl ezeken a hibákon vannak azok az emberek, nevezzük őket egyéneknek, akik tesznek valamit azért, hogy ne süppedjenek bele hétköznapjaikba, és ha nem is zúzzák szét a falakat hetente (lsd.: Ukrajna), akkor is kimennek, mondják és mozognak a világban.


Itt vannak például a "Slammerek". Írnak, olvasnak, tájékozódnak, látnak, hallanak, éreznek és megosztanak velünk mindent, amit mi csak alapvetően életnek nevezünk. Figyelve őket, arra juthat az ember, hogy próbáljuk meg kicsit máshogy látni a világot, nem kell nagyon, csak kicsit. Ömlengős, persze, és? Mondod Te, de Ők máshogy, másképp, más miért.


Ki nem hiszi, járjon utána, keresse a helyi Slam bandát, töltsön velük egy délutánt, higgyétek el, megéri...


...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése