"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2014.03.09. - SIMPLE SUNDAY


Kezdem azt érezni, hogy időjárásunk még a végén jobbra fordul és lesz normális tavaszunk, ha már telünk nem volt. De ugye, sosem szabad panaszkodni, mindig a dolgok jó oldalát KELL meglátni, így tettem ma én is. 15.13-kor elhatároztam, hogy a jó időre való tekintettel félreteszek mindent, bezuttyanok kiskocsimba, fotótéma után nézek....

Így is lett... Szálka fele haladva valami csodaszép felhőrendszer alakult ki, és ezen hol-hol átsütött a nap, nagyobbfajta fénysugarakat szórva.

Itt tennék egy kis kitérőt, és megjegyezném, hogy nemrég megváltam szeretett objektívemtől, a 8mm Samyang Halszemtől. Fáj a szívem érte, és sajnos eléggé megcsappant így a technika, de pénz nagy úr. Itt is speciel jól jött volna, de sebajtóbiás, majd lesz másik, idővel...

Na kitérőmnek vége - az van ami van alapon - kocsiból ki, állvány letámaszt és vár. Vártam míg akkora fénysugaraim lesznek, mint még soha... És bejött. Olyannyira, hogy mikor tovább álltam, folyamatosan ilyen maradt, kisebb kihagyásokkal. Ritkán látok ilyen szépet, így ahol tudtam megálltam az út mentén (nem kis fejtörést okozva autóskollégáimnak), és volt mikor beszaladtam állványommal a mező közepére egy jobb kattintásért. A képek valósak, nem csalás nem ámítás, némi kontraszt és szín "húzás" mellett tényleg ilyen volt. Aki arra járt az úgy is tudja, aki meg nem, az most vagy elhiszi, vagy így járt... :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése