"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2014.03.16. - SLEEPY HOLLOW


Ismét elérkeztünk egy Vasárnap délutánhoz, melyen újból nem volt mit csinálni. Unalom-unalom hátán, hát akkor kerekedjünk fel, fotózni. Ezúttal a város északi fele vettem az irányt, majd a Siónál kötöttem ki...
 

Szép kis felhőrendszer kerekedett ki, egy egész jó naplementével kombinálva. Tudom unalmas már, hogy állandóan felhőket meg naplementéket fotózok, de sajnos egy olyan kis városkában mint Szekszárd, ha nem vagy minimum gördeszkás-bmx-es span, akkor elég nehéz fotó ügyileg érvényesülni.

A jelenlegi projektem az az, hogy mindenesetre megpróbálom monitor közelbe hozni a természet itteni arcát, több-kevesebb sikerrel. Egy jó hír, hogy lassan jön a bringázós időszak, amikor már nem fagy rá az ülésre az a bizonyos, és így már sokkalta többet tudok én is kimozdulni, olyan helyekre eljutni amivel autóval költséges és nem feltétlen megoldható lenne.

Ez a nap is amolyan előfutár lenne, hisz leszámítva a szelet, nagyon jó időnk van, lassan cseréljük a téli kereket nyárira, a bakancsokat papucsra. Szóval szerintem nyugodtan beszélhetek többesszámba, hogy biza' várjuk már azokat a 20 fokos estéket, a D-vitamin dús napsütéses tavaszi napokat...

És ha már tavasz, szabadság, meg ilyenek... akkor mi más lehetne a nap zenéje, mint ez:


...
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése