"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2014.03.30. - HELLO, MRS. SPRING!


Ohh igen, végre itt a TAVASZ, csiripelnek a madarak, a jányok veszik a kisebb szoknyát, a fiúk felrakják a nyári gumit (szigorúan autóra!), a mamák-papák pedig mennek a természetbe, "Látod kis unokám, itt nőttem én fel" mondatokat szajkózni...


Szuper ez az évszak, mert se nem túl meleg, se nem túl hideg, amolyan frankó hosszú gatya-póló időszak, mikor a szemedet könnyesre veri a napsugár, és csak úgy áradnak a D-vitaminok a testedbe. 

Én sem hagyhattam ki eme csodálatos Vasárnap délután, melyen pontosan ilyen szép idő volt. Bár az ég már narancssárgába pompázott a feltehetőleg párás levegő miatt, én mégiscsak megpróbálkoztam a séta közbeni fotózással. Virágok, méhecskék, lóméretű bogarak (inkább emlősök?!) vettek körül, adta magát a téma. Hisz mi mást fotózna az ember tavasszal, ha nem nyíló tavaszi rózsabimbókat.

Biztos mondtam már, de imádom ezt az évszakot, mert a megújulást, a lehetőségeket és persze a kibírhatatlan tavaszi fáradtságot jelenti. Szóval nálam ez úgy néz ki, hogy amit télen nagyon megszeretnék csinálni (mondjuk maradjunk témánál: fotózást), de az időjárás nem engedi azt tavaszra hagyom. De amit tavaszra hagytam, az a lustaságom és a tavaszi fáradtságnak köszönhetően nyárra marad... de ami nyárra maradt az evidens, hogy a rettentő meleg miatt, őszre tolódik. És így tovább... Gondolom a többje levonta a következtetést: Igen, hihetetlen lusta ember vagyok. Visszakanyarodva, ettől függetlenül szeretem csinálni, amit csinálok, mert így nem csak szimplán gyalogolok, nézelődöm, hanem meg is örökítem az élet piciny részét, az adott momentumot.

Tehát íme egy szimpla, egyszerű tavaszi vasárnapi délután, egyenesen a szekszárdi tanyavilágból...

...
 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése