"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2014.06.28. - PÁLINKA DAL


"Álmaim kéklő egén, Gyümölcsfáim tetején,
Pálinka, szerelmem, légy az enyém!"

Mivel mással kezdhetném ezt a bejegyzést, ha nem a Magna Cum Laude híres számával. Ugyanis egy olyan fesztiválon volt szerencsém részt venni, ahol a középpontban nem más, mint a pálinka, maga állt. Persze a neves nedű nem jár egyedül, volt itt bor is, kávé is és minden mi nem szájnak ingere...


Egy ismerős jóvoltából kerültem ide, de hogy nevén nevezzük a dolgot, a Kávé, Bor és Pálinka Fesztiválon jártunk Pakson, a Sárgödör téren. Már az elején is látszott, hogy egy kultúrált, családias légkörű rendezvény lesz, hisz mindenki elfoglalta a temérdek mennyiségű ülőhely egyikét, és jóízűen kortyolgatta az általa választott italát.

A Fészer Band nyitotta meg a rendezvényt, majd nemsokkal később a Kistehén zenekar húzta a talpalávalót közel másfél órán keresztül. Jócskán besötétedett, a tér közben pedig teljesen megtelt, mozdulni már-már alig lehetett.

Az ital fogyott, a sültek illata pedig szált a levegőben, és közben elérkeztünk azt est második fénypontjához, a tűzzsonglőrökhöz. Nem kis bátorságról adtak tanúbizonyságot azzal, hiszen olyan mutatványokat hajtottak végre, amit épeszű ember még csak tévében is félve néz...
A hibátlan műsort követően került sor a már hagyománnyá vált tűzugrásra. Noha, kezdetekben alig egy-ketten merték megpróbálni, később többen is kedvet kaptak a többiek láttán, így alig győztem kattogtatni a gépem.
Összevetve, személy szerint jól éreztem magam, de a tömeget nézve ugyanez mondaható el. Egy teljesen jól megszervezett, kulturált fesztivál volt, ahogy azt várhattuk. Jár az 5*, Jövőre ugyanitt!

Update.: Mint kiderült utólag, több mint 1300(!) fő látogatott el, ami nem kis szám! Gratulálunk nekik!

Kávé, Bor és Pálinka fesztivál (Official): www.facebook.com/kaveborpalinka
Egy megosztást megköszönök! Facebook: www.facebook.com/tamasbrandt

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése