"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2015.12.26. - Ködös EsteKarácsony estéjén Édesanyám volt az, Ki először kinézett az ablakon és megpillantotta a gyönyörű látványt. A bejglitől és halászlével telt hassal felkaptam a fotós felszerelésem, és felrohantam a legmagasabb pontra amit csak találtam...

Szekszárd talán legmagasabb pontja van közelünkben (bár ezt hivatalosan nem tudom megerősíteni), de onnan valami mennyei látvány tárult elém. Olyan hatást keltett, mintha a szilárd talaj megszűnt volna létezni, és átvette a helyét a könnyed légtömeg, alóla pedig színesebbnél színesebb fények próbálják áttörni a felhőréteget. Nem vagyok író, de biztos valakinek ihletet adott volna.

Rendkívül gyorsan próbáltam minél több képet készíteni, nehogy elmúljon a ritka természeti jelenség. És bár monitoron nem biztos, hogy hitelesen visszaadja a látványt, mindenesetre én azért megpróbálnám... :)