"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2016.02.29. - Zeneszalon Est (Nyitó)Tolna megye talán legrangosabb rendezvénysorozatáról hoztam némi beszámolót, a mai napon. A Szekszárdi Zeneszalonest minden negyedévben megrendezésre kerül, a világhírű Szilasi Alex közreműködésével, és egyben előadásában. Alex előadása mindig is utánozhatatlan, egyedi és játszi könnyedséggel vált Chopin vagy más művek közt...

A rendezvénysorozat különlegessége, hogy minden alkalommal egy Tolna megyei borász mutatja be borkülönlegességeit. A finom borok mellett Alex végtelenül profi előadása emeli az est fényét, de a komoly zenét kedvelő társaság sem elhanyagolható. Idén már második alkalommal megrendezésre kerülő szalonestekre már nem csak bérletet, de egyszeri alkalomra szóló belépőt is meglehet váltani.

Érdeklődni az Ifjúsági Uniónál lehet, de további információkat is kaphattok a www.ifu.hu-n. Ha szeretitek a komoly zenét, és szeretnétek egy különleges estét eltölteni a finom borok társaságában, akkor ne habozzatok. Gyertek el, és érezzétek jól Magatokat!

Lentebb pedig pár kép, ízelítőnek. :)