"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2016.01.24. - Lilla & Szilárd (Kismama fotózás)Lilla és Szilárd visszatérő vendégeim, és már már vicceskedtünk, hogy én leszek a családi fotós. Ami számomra az egyik legpozitívabb visszajelzés, amit kaphatok.
Velük "dolgozni" olyan, mintha csak a család barátai lennének és felhívnak, hogy "Szia, kéne pár kép". :)
Csak keresnünk kellett egy jó helyszínt, és egy alkalmas időpontot, aztán jöhetett a fotózás...


Lilla már a 8-ik hónapban járt a fotózás idején, így a természetben történő fotózást körültekintően kellett intézni, nehogy a babára, vagy a kismamára bármilyen veszélyt jelentsen ebben az igencsak változékony időben. Szóval helyszínnek a Szekszárdtól nem messze található Sötétvölgyi-tavat választottam. Gyönyörű környezet, őszies színek és nem más mint egy kis hó. A fotózást rövid etapokban intéztük, ismét hangsúlyozva, hogy figyeljünk a csöppségre.


A fotózást nevetés nélkül megint nem lehetett kibírni... Ami persze nem hátrány, sőt. :) Ezért is imádom velük a fotózásokat, hiszen akármilyen rossz kedvem is lehet, vagy akármennyire is izgulhatok... Ők biztosan felvidítanak.

Lilla és Szilárd: Köszönöm Nektek, hogy újból engem választottatok, és hogy eltölthettünk egy kellemes délutánt. A képekkel remélem örök emléket adhatok Számotokra.