"Blogger, aki szemünk elé tárja a kultúra és az élet napos oldalát, aki közben el is meséli, nem csak megmutatja, hogy mi történik körülöttünk, egy fiatal, aki tele van életerővel és pozitív látásmóddal, akinek mindenről van véleménye..."

Dudás Csilla (Bottle of Legacy)

2016.03.03. - Ági & Norbi (Kismama)Norbival napi kapcsolatban vagyunk, munkahelyet tekintve. Norbi azzal keresett meg, hogy ajándékba szeretne adni a párjának egy kismama fotózást. Valentin napi meglepiként nem is lehetett volna kitalálni jobbat. :)
Az ajándék átadva, időpont egyeztetve és már bele is vágtunk...


Az időjárás sajnos nem volt túl kegyes, de nem halogathattuk, hiszen Ági már a 9-ik hónapban járt, két héttel a kiírt dátumot megelőzően. Külön kérés volt, hogy otthon is készüljenek fotók, majd ezt követően mentünk Tolnán a holtághoz. Örömmel készítettem a fotókat és láttam, hogy mennyire várják a csöppség megérkezését.

A teljes sorozatot Ágiék kérésére nem mutathatom meg, de megengedték, hogy pár képet azért igen. Szeretnék megőrizni maguknak, illetve majd az újszülött sorozattal együtt meglepetésként a család elé tárni a képeket. :)